БИЛКОВА ПОПАРА ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ


Това е една стара тибетска рецепта за подмладяване на организма. За целта е нужно да приготвите по100 грама от билките: лайка, брезови пъпки и жълт смил.
Всички билки се смилат и се захлупват .Вечерта се взима 1 супена лъжица от сместта и се залива с 1/2 литър вряла вода, кисне 20мин. След това се прецежда през платно ( но не през марля) и се изпива. Налива се една чаша от течността и към нея се прибавя 1 ч.л. мед и се изпива След това нищо не се яде и не се пие. Тази процедура се прави преди сън, вечер. На другата сутрин се затопля на пара останалата течност, разтваря се чаена лъжичка мед и се пие 20мин. преди закуска. Това се прави всеки ден докато не се употреби цялата смесСлед 5 години може да се повтори.
Ефектът следния:
Рязко се подобрява обмяната на веществата, организмът се очиства от мастни и калциеви натрупвания, кръвоносните съдове стават елестични, предотвратява се настъпването на атеросклерозата, инфаркт, хипертония, изчезва шумът в главата,световъртежът .Общотосъстояние на организма се подобрява, въстановява се зрението, подмладява се целия организъм.

0 коментара :

Публикуване на коментар