ЛЕЧЕНИЕ СЪС СЕМЕНА


Защо едно дребно семенце е способно да направи чудо-
да предотврати  заболяване?

Тук тайните са три.
Първата е, че местата, до които се допират семената( на ходилото на крака и китката на ръката) са истински пултове за управление на здравето на.Тяхното подобие с нашето тяло позволява практически да стигнем до всеки орган.
Втората тайна е, че във всяко семенце всъщност е коцентрирана огромна сила.Сомо се замислете- от едно толкова дребно нещо израства гиганстко дърво!
Именно,затова когато поставяте семената в определена  точка, организмът получава необходимата енергия за изцеление.
Третата тайна е, че и в самото човешко тяло има енергийни пътища, канали, меридиани.Ако поставим семенат потехния път, или в обратна посока, можем съществено да повлияем на протичането на енергията, носеща здраве или болест.Въпреки разликата в разпространението на семената по Земята, всички семена си приличат, което ефективно помага при лечение на заболяванията.


РЪКАТА И НЕЙНИТЕ”КОЛЕГИ”

Постарайте са по нов начин дапогледнете на човешкия строеж и ще видите, че китката на ръката представлява своеобразна проекция на нашето тяло.
Така палецът-това е главата, показалецът и кутруто са вашите ръце, средният и безименният пръст-краката.Дланите представляват туловището.Тилната част на китката съотвества на органите, които са разположени към гърба( бъбреци, гръбначен стълб), а вътрешната част отговаря на органите, които се намират отпред.Източните лечители смятят, че първата фаланга на палеца ръководи непосредствено главата;втората-шията.Първата фаланга на показалеца и кутрето отговаря за китката; втората фаланга на тези два пръста – за началото на плещите, а третата за самите плещи.Такова съответствие може да се намери и на средния и безименния пръст, отгварящи за краката.Първата фаланга за ходилото, втората за коленете, а третата за бедрата.Издигнатинта на дланта в основата на палеца съответсва на гърдите.Границата между дланта и палеца отговарят на диафрагмата  която отделя гръдния кош от коремната ципа( перитониума).
Да предположим, че ви боли главата високо в горната част. Привържениците на су джок ще ви посъветват да намерите на първата фаланга на палеца онези точки, които съотвестват на сляпото око.Те се намират горе, от двете страни на пръста.Може със специална пръчица или не заострен молив да се натиска това място толкова силно и толкова продължително, докато премине болката.Но много по-добре е в тези точки на пръста да се закрепят( с лейкопласт) семена например от елда или ябалка .Енергията, който се крие в семенцата ще се справи  и от най-опитния масажист.


УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ


На възглавничката на палеца с химикалка нарисувайте едно човешко личице.Сега точно ще знаете точките, в които да поставяте семенцата при заболяване на органите , които са разположени на главата.
Например , ако имате КОНЮКТИВИТ или ви БОЛЯТ ОЧИТЕ от продължителна работа с компютър поставете две семенца  от елда или ябълка на тези места на възглавничката на палеца, където са нарисувани очите на човечето.
При ХРЕМА зрънца черен пипер трябва да се поставят в центъра на възглавничката,там където е нарисуван носът.
Лесно може да с премахне болката от ОТИТ ( възпаление на ухото), когато са постави натрошена елда, която да престои една нощ от двете страни на пръста(там, където се намират ушите на нарисуваното човече).
Мястото на което сте обозначили устата е точката, въху която се въздейства при ЗЪБОБОЛ.
В местата на свивката между първата и втората  фаланга на палеца се намира точката, съответстваща на шията.
Затова, ако ви мъчи КАШЛИЦА,ПРОДРАНО ГЪРЛО, или ви СПАДА ГЛАСЪТ, приложете и тук спасителнот зрънце.
Обърнете палеца от другата страна и точно в центъра на основата на нокътя ще намерите точката, до която ще прибегнете при БОЛКИ В ТИЛА

0 коментара :

Публикуване на коментар