ЦЕЛУВКИТЕ ВИ ИЗДАВАТ


Имате ли спомен как сте се целунали с любимия за последен път? Припомнете си, защото това говори както за вашя партньр така и за вас самите.Този жест ще ви помогне да разгадаете към кой тип спадате самата вие и особата с която се цулувате.
Със затворени очи.
Целувате се така, не защото вашя партньр е грозен, а защото сте непоправима романтичка. Със затворени очи по-лесно се оставяте на мечтите си. Бъдете готова за онова което ви очаква....когато отворите очи.
Бавно , постепенно.    
Късите целувки, които посетепенно прерастват в дълги и страстни, разкриват сензационна, но и внимателна личност. Не желаете вашя партньор да прозре,да проникне или за прецени е вашите чувства”.Увертюрата ви понякога е толкова дълга, че публиката си отива  преди да е започнала симфонията.
На явно място.
Ето начин да покажете, и да се самоубедите .Блазни ви само мисълта, че другите ще ви завиждат. Имате артистична дарба : по скъпа вие любовта на „сцената” и на „екрана”, отколкото в интимната спалня.
С отворени очи.
Нищо не може да ви изненада. Трудно се оставяте на магията на целувките .Вашия парньор сигурно е по-добър и от вас, тъй като вие сте раален тип, който стои здраво на земята.Рядко преживявате разочарования, но красивите романтични пориви са ви чужди.
Целувки с гризене на ушенце.
Изглежда вашият пратньор от време на време смята, че с тази целувка ще си „доядете” и че ще последва нещо по-задълбочено...
Всъщност вие сте срамежлива и не желаете директно да преминете на темата.
Дезодоранти, ментови бонбони, паста за зъби.
Да го правите, само защото сте яли чесън или кромид лук,значи държите сметка на пратньра си и по природа сте чувствителна. Но ако бонбоните и козметиката са обикновен ритуал за вас, прекаленото бавене не допуска спонтанност и възприпятства сексуалното отношение. Когато вашия партньр ви целуне със затворени очи- той почти не забелязва разликата между вас и пастата за зъби.
Като вампир.
Обичате навсякъде да оставяте следи. Не ви е достатъчно, че притежавате някого-искате и другите дабъдат известени за това.Вашето малко охапване уведомява и предупреждава потенциалните съперници да стоят по-далеч от вашия пленник.
Като лепка.
Като се цулувате вие грабвате пратньора си за ръцете, косата, гърба, изобщо за всичко до което успеете да се докопате .Привличате онези, които харесват тази ваша способност да владеете, да обладавате. Такива връзки обикновенно действат добре, поне докато не изпуснете жертвата от ръцете си .
По френски.
За вас е удоволствие да сплитате език с парньора си. Не проблем да постигнете това, което желаете.Познавате всички видове подправки, аромати и изкуства. Говорейки за нощите, изпълнини с любов имате навика даказате:”М-м-м  това беше истински сладкиш...”

0 коментара :

Публикуване на коментар