ДОМАШНИ РЕЦЕПТИ С ЖЕНШЕН И ГРОЗДОВ СОК


Тази комбинация е естествено лекарство срещу редица най-често срещане заболявания.
2 супени лъжици гроздов сок смесете с 1 лъжица  пюре от пасиран корен на женшен. Може да си купите и две капсули от аптеката женшен и да ги смесите с 2 супени лъжици гроздов сок. Тази комбинация възпрепятства образуването на ракови клетки в човешкия организъм.
При  атрит:
Подготвената по описания начин смес подобрява кръвообращението, като по този начин подпомага очистването на организма от токсични вещества.
Химическите съединения в женшета наподобяват този на кортизона- стероиден хормон, който възпрепятства образуването на отоци. Това е причината, поради която сместта облекчава в голяма степен артритните болки сутрин и вечер.
При  високо кръвно налягане:
Изследвания, проведени във Франция доказват, че след употреба на  на гореописаната комбинация два пъти дневно в продължение на 3 седмици у всеки пациент кръвното налягане е спаднало с 20%.  При много от пациентите съпътстващите симптоми като болка в гръдния кош, световъртеж и главоболие  изчезнали напълно. Равнището на холестерола у здрави пациенти спаднало с 14% два дни след като започнали да приемат ото сместта-чудо.
При зъбобол:
Намажете венеца и болния зъб със същата течност-чудо. Буквално след минути ще получите облекчение.
При гангренозни рани:
Комбинацията женшен и гроздов сок нанесете върху раната. Ще елиминира болката и раната ще започне да заздравява около 24 часа.
Тази комбинация повишава и мъжката плодовитост. Изследователите смятат, че подобрява функциите на жлезите с вътрешна секреция. В Китай корените на женшена се приемат като традиционно лекарство против импотентност.
За укрепване на паметта:
Италиански медици са доказали, че хора, които използват сместта-чудо в продължение на месец повишават способността си за запаметяване с 48%. Комбинацията помага за преодоляване на умствената умора поради богатото съдържание на витамини в двете съставни части.
Ако имате мазоли или болезнени места по краката получени от неудобни обувки изпийте една доза от комбинацията и намажете засегнатото място с още една доза.
Комбинацията чудо увеличава дълголетието и премахва умствената и физическа умора. Естествените захари в гроздовия сок комбинирани с вещества близки по състав с кортизона у женшена подобряват енергийтие равнища на организма. В продължение на седмица  вземайте една доза сутрин преди хранене и една доза вечер преди лягане. Жизнеността ви значително ще се повиши.

0 коментара :

Публикуване на коментар