ЦВЕТОВА НУМЕРОЛОГИЯ САМО ЗА ЖЕНИ


Изберете един от четирите групи цветове и посочете който предпочитате. След това открийте каква разкрива този цвят за вашата личност. Какъвто и цвят да сте избрали той се намира в една от четирите основни групи:
I.Огнени
Вие сте гореща, страстна и стремителна. Възпламенявате се бързо, влюбвате се от пръв поглед, но и лесно разлюбвате. Волева, пряма, сърдечна открита, казвате на човека до вас това, което ви на сърцето. Избухвате, ядосвате се, но щом бурята отмине,всичко е забравено. Не сте злапаметна. Ако от огнените цветове предпочитате:
1.Червено:
Вие сте ентусиастка, спонтанна, бурно показвате чувствата си.
2.Жълто:
Вие сте цялостна личност, горда сте и изпитвате нужда да се възхищавате от любимия си.
3.Оранжево:
Вие сте щедра, открита, сърдечна, голяма идеалистка и романтичка.
II.Въздушни
Вие сте жизнена, спокойна, общителна, не сте от онези, които остават самотни. Обичате дългите разговори с любимия За вас е важно да имате сходни вкусове. Поставятете го на пиедестал, но ако ви разочарова, всичко е свършено. Ако от „въздушните” цветове предпочитате:
1.Лилаво:
Вие сте мечтателка, витаете в облаците, голяма идеалистка сте.мечтаете за принца на приказките.
2.Бяло:
Вие сте праволинейна, искрена. Обичате нещата да са ясни и точни. Чувствителна и естествена натура.
3.Светлосиньо:
Вие сте роматичнаа, мечтателка. Представяте си идеалната романтична любов. Стремите се към невъзможни неща.
III.Водни
Вие сте с богато въображение и романтична нагласа и предпочитате един иззмислен свят пред грубата действителност. Оставяте се да ви ръководят емоциите. Ако от „водните” цветове предпочитате:
1.Морско синьо:
Вие сте тайствена, странна, прикрита, привличат ви крайностите на любовта.
2.Трюркоазено синьо:
Мечтаете за идеална и измислена любов. Често се увличате по човек, от който ви делят големи растояния или непреодолими препятстия.
3.Зелено:
Вие сте сантиментална и сърдечна, обичате да импровизирате и да фантазирате. Ако предпочитатията ви клонят към бадемово зелено- имате нужда от защита.
IV.Земни:
Вие сте стабилна и издръжлива, с чувство за отворност. Притежавате силен практичен усет. Сдържана сте и не показвате чувствата си. Волева, търпелива, вярна. В любовта сте чувствена, нежна и сантиментална. Силните страсти ви плашат. При неуспех се затваряте в себе си. Ако от тези цветове предпочитате:
1.Охра:
Вие сте сърдечна и чувствена, експанзинва и весела, обичате фойерверките, но в същото време сте изградили в мечтите си представите за живота.
2.Кафяво:
Вие сте сдържана, с леко установени представи за нещата. Обичате равновесието, спокойствието, яснотата. В същото време мечтаете за невъзможна любов и силни страсти.
3.Черно:
Вие сте потайна, самотна, срамежлива. Упорита сте, ако имате ясна цел. Намират ви за малко студена, защото криете чувствата си.

0 коментара :

Публикуване на коментар