БИЛКОВА "ПОПАРА" ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ




Това е една стара тибетска рецепта за подмладяване на организма.За целта е нужно да приготвите  по 100 гр. от билките:лайка, брезови пъпки и жълт смил.
Всички билки се смилат и се захлупват.Вечер се взима 1 супена лъжица  от сместа и се залива с 1/2 литър вряла вода и кисне 20 минути. След това се прецежда през плат(но не през марля!) и се изпива. Налива се една чаша от течноста и към нея се прибавя 1 чаена лъжичка мед и се изпива. Тази процедура се прави  преди сън, вечер. На другата сутрин се затопля на пара останалата течност, разтваря се 1 чаена лъжичка мед и се изпива 20 минути преди закуска .Така се прави всекидневно , докато се употреби цялата смес. След 5 години може да сеповтори.
Ефектът е следния:
Рязко се подобрява обмяната на веществата, организмът се очиства от мастни и калциеви натрупвания, кръвоносните съдове стават еластични, предотвратява се настъпването на атеросклерозата, инфаркт, хипертония, изчезва щумът в главата, световъртежътОбщото състояние на организма се подобрява, въстановява се зрението подмладява се целия организъм.


0 коментара :

Публикуване на коментар