КАКВО Е ВАШЕТО ДЕТЕ СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ

ДЕТЕ ОВЕН:
Твърдоглаво и избухливо дете.Поощрявайте го да спортува,за да изразходва енергията си.Учете го да се промирява с факта, че не всичко се печели с бой и че не  означава поражение.Не се опитвайте да сложите „юзди” на такова дете.Напротив-прегърнето го и го научете на търпение.

ДЕТЕ ТЕЛЕЦ:
Не стартира бързо и не е авантюрист.То е мъничко флегматично.Понякога това ви безпопкои.Но в замяна на това то притежава постоянство, което често своето упорство.Когато между майката и детето възникнат противоречия,майката трябва да остстъпи, Телец много тежко понася подчинението и покорството.Желателно е да се избягват такива ситуации.

ДЕТЕ БЛИЗНАК:
Детето изпитва нужда от компания и приятели, които никога не възприема като съперници.То е сръчно, но е честолюбиво.Контролирайте го дали не претупва уроците си.Дресиравката като метод на възпитание неподходяща.Детето Близнак трябва да повтаря и постоянно да предъвква, докато се научи на нещо и го възприеме.Изпитва нужда и от телесен контакт.Дарявайте го с повече нежност.


ДЕТЕ РАК:
Детето Рак е нежно и има нужда от близост.То трябва да бъде закриляно и насърчавано.Бъдете търпелива и сърдечна при възпитанието на детето Рак. Дресировката е абсолютна неподходяща.То изпитва нужда от вас, По-късно ще развие изключителната си духовност.

ДЕТЕ ЛЪВ:
Лъвчето с удоволствие би се поглезило.Когато съпротивлява, то е само за да покаже че е голямо.Участвайте сериозно  в творческите му занимания.Ако го научите да прави разлика между въображение и действителност, ще разцъфне като роза. При спор никога не накърнявайте гордостта му.

ДЕТЕ ДЕВА:
То е прекалено самокритично, избягвайте конфликтите.То иска да опознава и да разбира.За да се чувства спокойно трябва да изживее някакъв успех, затова трябва да му възлагате прости задачи. Може да му обясните, че понякога се струва да се рискува.Детето Дева винаги крие добрите си качества.Често го хвалете и ще го разпалите.

ДЕТЕ ВЕЗНА:
То е с вродено чувство за красота и хармония. Стимулирайте го да изразява собствената си воля.Убеде го, че конфликтите не са нищо лошо.Подкрепяйте художествените му интереси.Когато започне да отделяте прекалено голямо внимание на външността си не го укорявайте- зад това се крие несигурност.Внушавайте му, че проблемите не са недостатък, а правят живота на човека по-интересен и могат да бъдат решени.

ДЕТЕ СКОРПИОН:
Скорпиочето крачи в живота доста уверено, като изследва неговите граници.То расте нормално с проблемите си. Ако му облекчите живота то ще търси проблеми  другаде.Войнствено е и ще прави това, което му се забранява.Ако приложите някакви трикове ще ги прозре.Бъдете с него откровенна и честна , след време това отношение ще бъде възнаградено.

ДЕТЕ СТРЕЛЕЦ:
Лъжата, дори благородна наранява малкия Стрелец дълбоко.Той винаги държи да изпълнява обещанията си и така се приучава на дисциплина.Необходимо е да укрепвате самочувствието му към  действителността, за да  не чувства измамено.Убеждавайте го, че упоритостта и трудът носят щастие.

ДЕТЕ КОЗИРОГ:
Честолюбивият Козирог вярва, че любовта и приятелството трябва да се заслужат.Внимавайте да не се претоварва със задължения.Бъдете умерени с наказанията и без това чувството му за вина е силно.Учете го да не се съобразява с това, което искат другите, а с онова, което му подсказва вътрешният гляс.


ДЕТЕ ВОДОЛЕЙ:
Водолейчето е нежно по природа, но не се съобразява с общоприетите норми.То е оригинална личност, а не неразумна.Иска свобода и простор.След време , ще развие изключителни творчески заложби. Не забравяйте, че с принуда и натиск нищо няма да постигнете. Поощрявайте творчеството му.Това е по-важно от грамотите за отличен успех.

ДЕТЕ РИБА:
Детето Риба е по-бавно, но то ще открие собствен, тайнствен път през света.Трябва да да не го принуждавате да доказва своите способности.Стимулирайте неговата интуиция и творческие му заложби.То не може да воюва с  лакти, чужди са му строгия ред и системното планиране.То се доверява на вътрешния си глас.

0 коментара :

Публикуване на коментар