ДА СПЕЧЕЛИМ СЪДБАТА НА СВОЯ СТРАНА


Много често ние сме недоволни от съдбата си. Все нещо не ни достига и не е както трябва.Човешката психика е устроена така – да се стремим към  повече.
Но щастието и благополучието не се получават даром. Те трябва да бъдат заслужени, а за това се изискват усилия. Можем да използваме някой хитрости и чрез тях да привлечем към себе си  вниманието на Фортуна, с чиято помощ да се сдобием с желаното.
Магическите ритуали са сериозно занимание и ако към някои гадания можем да се отнесем като забавна игра, то към магиите в никакъв случай не бива да имаме такова отношение. Магическите обреди изискват усамотение и тишина, за да се съсредоточите, както и вяра тяхната силата на въздействие.
Ако ви се струва, че не не би било лошо да подобрите съдбата си опитайте се помощта на следните не сложни магически манипулации да привлечете към себе си онова, което днес не достига в живота ви. 

УСПЕХ В ДЕЛАТА

Запалете восъчна свещ. Сложете редом нишка от натурално влакно( коприна, вълна или памук), дълга 10-15 см. Седнете удобно и гледайки в огъня, изложете все едно разсъждавате на глас вашите планове и проекти по замисленото дело. Когато стигнете до логичен край в разсъжденията си завържете влакното на  три възела. Носете го винаги със себе си и на вашите планове е отсъдено да се сбъднат.

ПАРИ

Вземете 9 обикновени кибритени клечки. С 8 от тях постройте не дълбок „кладенец” както сте правили в детството си на два „етажа”. Запалете тази клада от всички страни с деветата клечка и я хвърлете вътре. Докато гори огънят, задръжте над него книжна банкнота (добре би било да е стабилна валута, например долар), така че пламъкът да я освети от всички страни, а димът да я поопуши.
Тази банкнота носете постоянно със себе си като своеобразен талисман, привличащ парите.

                                                                   
ЛЮБОВ

Този магически ритуал се прави за определен човек. Поискайте му някаква малка вещ - копче, монета и т.н. В чинийка сипете супена лъжица захар и супена лъжица сух чай. Старателно смесете, покрийте със салфетка от естествена (не синтетична) тъкан и сложете върху нея предмета. Запалете свещта, поставете я зад чинийката и гледайки в огъня на глас разказвайте как го(я) обичате, избройте достойнствата му (и) и не жалете комплименти. Кажете и думи, които според  вас  биха трогнали сърцето на любимата или любимия. Когато си изприказвате всичко вземете от чинийката предмета и угасете свещта.
„Омагьосаната” вещ върнете на стопанина и и наблюдавайте как ще се променят отношенията ви .



 ЗДРАВЕ

Приближете се до огледалото, което виси на стената или подпрете някое подвижно огледало до стената. Между него и вас не трябва да има нищо. Ако няма друго място на което да поставите огледалото освен масата до стената, то нейната повърхност трябва да е абсолютна гладка и чиста. Вземете в дясната си ръка запалена восъчна свещ и три пъти от ляво на дясно и от долу на горе очертайте  по контурите отражението  си в огледалото, казвайки следното:
Аз запалих всички  мои болки за да прегорят, аз съм здрав(а) и щастлив(а)”.
Загасете свещта и веднага я изхвърлете, не я оставяйте в дома си.
Ако докато сте извършвали този ритуал искрено сте се молили за здравето си и в главата ви не имало и най-малка черна мисъл непременно ще имате успех.

0 коментара :

Публикуване на коментар