ХРАНЕТЕ СЕ ПО ЛУНИЯ КАЛЕНДАР

ХРАНЕТЕ  СЕ  ПО  ЛУННИЯ  КАЛЕНДАР

    Преминаването на луната през знаците на зодиака влияе много върху нашето хранене и вкусовете ни .
         1.Когато луната се намира в Овен и Скорпион
     Усилена е  реакцията срещу лютите подправки, затова слагайте по малко люти чушки в боба.Бъдете внимателни в кухнята с режещи предмети. Хората страдащи от мигрена не бива да употребяват червено вино и никакви сирена.

  2.В дните когато Луната е във Везните и Рибите
Повишена е чувствителността и реактивността на организма към всичко, затова  не бъдете много усърдни с ароматните треви и с продуктите, които  биха предизвикали алергии (цитруси, шоколад, мед, някои морски продукти и др.)

3.Луната в Рак, Дева и Стрелец
Предупреждение към алергичните:
Предпочитайте лесно смилаема, постна храна.През тези дни е уязвим стомашно-чревния тракт.Следете старателно продуктите да бъдат пресни- има вероятност от отравяния.

4. Когато Луната се намира в Лъва
Удачни са всякакви ястия, в които има мед.
Онези , които страдат от хипертония и други заболявания на сърдечно- съдовата система, в този период нека да се въздържат от обилна трапеза, а от алкохола е най-добре да се откажат.

5.И не гризете орехи със зъбите си когато Луната е в Козирог!
Рискувате да станете постоянно присъстващ пред кабинета на стоматолога .Затова пък в този период можете спокойно да изпиете нещо по-разгряващо без  да се опасявате  от последствията.
Поглеждайте по-често в лунния  календар млади съпруги.Мъжете ви обичат хубавото хапване- може би вашият живот да стане с нещо по-хубав и по-спокоен.

0 коментара :

Публикуване на коментар