КАЖИ МИ КАКЪВ ПЛОД ОБИЧАШ...

Едва ли някои знае, че средновековните рицари избирали невяста по отношението на кандидатката към...плодовете.Слагали на масата пред девойката фруктиера с различни плодове и внимателно следели кои от тях ще предпочете.А съвременните психолози, след като изследвали днешните плодови пристрастия на дамите, стигнали до следните изводи:


Акожената има слабост към крушите е съблазнителна, дори е секси подобно сочния плод с овална форма.Способна е да ви омагьоса с неотразимия си чар.Иска и се да я носят на ръце и да се държат с нея като със скъпоценна играчка.


Поклонничката  на гроздето постоянно се стреми към удоволствия.Често кани приятели на непланирани купони  или мятайки раницата на гърба тръгва да пътешества.Самотата я плаши- в такива минути търси упеха в питието от любимия си плод.


Любителките на ягодите имат слабост към уюта и шика.Притежават неподправен чар  и обичат да се фукат с онова, което имат.


Ако девойката предпочита ябълка, значи е твъра като обожавания плод, не обича романтиката, надежна е и доста обстоятелствена.


Почитателките  на портокала са загадъчни, затворени,което не винаги  позволява да се  разкрият тайните на душата им. Като правило са скромни и срамежливи.Ако все пак на някои мъж ме провърви да спечели доверието им, веднага ще разбере , че са интелигентни, носят майтап и имат творческа жилка.


0 коментара :

Публикуване на коментар