ЕДИН ДЕН САМО ЗА ВАС

Ако искате да направите нещо за вашата външност, необходимо е  от  време на врема да  си давате едни ден само за вас.

1.След едно хубаво наспиване през нощта облечете се удобно и направете  няколко леки упражнения в светла стая пред отворени прозорци. Достатъчно са само десетина минути.Вземете душ и след това изяжте лека закуска.

2.Ако ходите на работа съвсем сигурно е, че нямате време да  поддържате косата си. Затова използвайте свободния ден и си  направете маска на косата, като обърнете внимание на краищата. След това завийте главата със затоплена кърпа.

3.Докато действа тази маска, направете си хидратантна маска на лицето и шията, като внимавате да не засегнете устните си  и очите. Легнете и се отпуснета за 20 минути. След това изплакнете косите си и ги оставете да изсъгнат без сешоар. Измийте маскта от лицето и шията.

4.За да имате хубава кожа обезкосмявайте краката си с депилатор. След това изплакнете с хладка вода и намажете с хидратантен крем. Ако почистите космите под мишниците си , на следващия ден не употребявайте дезодорант, за де не се възпали кожата.
Погрижете се за краката. Изрязвайте ноктите равномерно, без да заобляте ъглите. Измийте ги и и натъркайте с пемза,почистете кожичките около ноктите и ги намажете с хидратентен крем.

5.Ако трябва да отслабнете малко използвайте случая да прекарате деня на плодове и зеленчуци. Пийте големи количества минерална вода. Това е добър начин за изхвърляне на токсини. И не забравяйте да разпределите яденето през целия ден.

0 коментара :

Публикуване на коментар