КАЖИ МИ КОГА СИ ЛЯГАШ, ЗА ДА ТИ КАЖА КАКЪВ СИ



Ако си мислите, че времето в което обичайно си лягате да спите, не вилияе на характера ви, то много се лъжете!         Америанските социолози открихазависимост между характера на човека и времето, в което се  отправя за сън към леглото.
Един ог тяхДжеки Булс потвърждава това:
Този, който си ляга всеки път по различно време се справя с работата по-добре  от обкръжаващите.На него може да се повери отговорна задача без опасения, че тя ще бъде провалена заради хронично недоспиване или маса грешки.Такива хора са способни да се наспиват даже и за четири часа и после да са в добра форма.На тяхната енергичност и решителност може само да се завижда.
Оптимистите също лягат да спят в различно време.Те просто не обръщат внимание на това.Тези хора са инпулсивни и хазартни, не са привикнали  да се движат по разписание и се разстройват за дребни работи.
Този, който се отправя към леглото  всеки път в едно и също време е много дисциплиниран, отговорен, на него може да се разчита.Той не хвърля лесни обещания, но ако нещо обещае, ще се постарае непременно да  го изпълни.Подобни личностии са свикнали да изискват от околните много, с тях не винаги е леко да се общува.
Емоционалните и лесно ранимите хора като правило си лягат рано, до десет вечерта.Такива хора преди всичко  ценят благополучието в дома си, те са малко наивни и по детски мили.
Онези , които заспиват в промеждутъка между 22 и 23 часа се отличават с с организираност, умения да контролират себе си и постъпките си. Като правило такива хора са специа листи по финасови въпроси.
Хората  заспиващи след 23 часа но до полунощ са много емоционални, суеверни, на са чужди на романтиката и са склонни да приемат всичко навътре.Ако такъв човек  обича някого, е готов на всичко заради партньра си, дори да свали и последната риза от гърба си.
Хората, склонни към изолация и самота, лягат да спят чак в ранните часове на деня.Те са независими в съжденията си, не обичат  да молят за помощ, всичко в живота си постигат самостоятелно и притежават развит ум и тънка наблюдателност.

0 коментара :

Публикуване на коментар