КАЖИ КАК СПИ ТОЙ, ЗА ДА ТИ КАЖА КОЙ Е

Една френска поговорка гласи:
„Кралят спи по гръб, мъдрецът спи на една страна, богаташът спи по корем”
А как спи мъжът  до вас?
Потънал в прегръдките на съня той не подозира, че начинът по който лежи, разказва много за личността му.Френски психиатър тълкува начинът по който спят мъжете.

1.ТОЙ СПИ ПО ГРЪБ:

Като праведник.Той е самоуверен, разчита на собствените си възможности и вярва в бъдещето си.Освен това е спокоен и вдъхва сигурност.Той умее да ддраматизира нещата и винаги може да се разчита на него.До такъв мъж жената спи спокойно.

2.ТОЙ СПИ ПО КОРЕМ:

С  нос заврян във възглавницата.Потъва в съня все едно се увива в пашкул.Активен мъж е но е неспокоен.За да се изправи срещу проблемите му трябва  време и спокойствие.В напрегнатото му и враждебно обкръжение,той се затваря като мида.Ако му дотягате нищо няма да получите от него.Опитайте да постигнете нещата с надеждност и спокойствие.

3.ТОЙ СПИ НА ЕДНА СТРАНА:

Извит като спусък на пушка.Независим мъж е, но понякога се чувства самотен.Свит на две, той с позата си неволно издава уязвимост.Често сънува детството си като изгубен рай. Без да смее да го признае, той понякога има нужда да бъде глезен и подкрепян.Внимавайте само да не започнете да се държите  като бавачка. Всъщност той има нужда от малко внимание и повече ласки.

0 коментара :

Публикуване на коментар